Blog Arijke

Blog (naravne) blondinke

Ljubim te

Zapisano pod: Ljubezen, izjava dneva — mojcka ob 18:49, 2.01.2009

Nikoli si ne zadam novoletnih obljub, ker vem, da bi me pokopale. Vsako leto sem obljubila, da nikoli več ne bom zamujala z vračilom izposojenih knjig v knjižnico, pa se mi to kljub opomnikom to še vedno dogaja. Tako da sem to navado opustila. Bom pa naredila pregled leta 2008. Pa ne zato, ker se to spodobi, ampak zato, ker je bilo fantastično in si to tudi zasluži.

Bolj intenzivno se je začelo dogajati že januarja. Sicer sem se upirala z vsemi silami. Konec januarja je sledila tradicionalna smuka v Dolomitih. Popoln odklop. Super drušna, idealni pogoji. Manjkala pa mi je moška rama, na katero bi se lahko naslonila na žičnici, moški roki, ki bi me med nočnim smučanjem pogreli, pogrešala sem mojo znamenito igrivost. Poglavja o izumrlem dinozavru so bila že zaključena, pripravljena sem bila sprejeti “nekaj moškega” v moje življenje. Tako sem prejela par smsov, od oboževalca, ki je to bil že dlje časa. Nasmejal me je, bilo mi je toplo pri srcu. Nato pošlje sms: “A te lahko najamem kot osebno negovalko od pol desetih dalje, za nedoločen čas, tja do 56. leta?” Bila sem za. Da postanem njegova osebna negovalka. Ta izraz se mi je zdel tako “ljubek”. Ne vem točno, kaj se je takrat premaknilo v meni, ampak nekaj se je in sem sledila. Komaj sem čakala, da sem prišla domov, da se vidiva in greva na prvi zmenek. Bil je neučakan, želel me je videti isti dan, ko sem se vrnila z naporne smučarije. Zaradi moje utrujenosti sva se dogovorila za naslednji dan. Nekateri bi rekli, da me je peljal na klasični zmenek (na kraj, kjer se dogodi veliko prvih poljubov; ta kraj pa je najbrž znan po celotni Gorenjski), meni pa se je zdelo skrajno romantično. Ampak nisem čisto točno vedela, kaj bi, kaj mi pomeni, ali je to to… Tako se je bližal zaključek smučarske sezone, nisem želela biti sama tam, pa sem ga povabila. To so bile najine prve skupne počitnice. No, njegove pa prve po nekaj letih. Počitnice – par prostih dni.

Dnevi in tedni in meseci so tekli, jaz pa sem bila z vsakim trenutkom bolj zagledana vanj. Srednješolsko zaljubljena. Vsi tisti metuljčki me še sedaj obletavajo redno. Npr. med dolgočasnim sestankom. Ko pomislim na njegovo kožo, na njegovo telo, na njegove dotike… Čutim se neverjetno povezana z njim. Končno se počutim kot princeska. Njegova princeska. Močna sem, ker vem, da je ob meni, z menoj. Vsi napori se zdijo tako malenkostni. Ni me strah.

Vesela sem, da je vztrajal, takrat ko sem bila rahlo zmedena. Ker sem srečna. Pravi, da sem malce osladna. Na čase sem res. Ker se tako počutim in svoja čutenja tudi želim izraziti. Rada bi se poročila z njim. Pripravljena sem sebi, nama in svetu pokazati, da je on moj princ, o katerem sem sanjala kot mala deklica. Želim si najinih otrok. Čudovit oče bo. Komaj čakam. Včasih smo se punce spraševale, kako veš, kdaj je fant pravi, kdaj napoči trenutek, da se odločiš za skupno bivanje, za otroka… Preprosto veš. Začutiš globoko v sebi. Ti občutki so bolj nori od metuljčkov v trebuhu. Ko zvečer naredim pregled dneva in se pripravim na nov dan, pogledam njega in se zahvalim, da sva se našla, da lahko zaspim ob njem, da me zjutraj pocrklja, jaz pa mu skuham kavo.

Ne glede na vse ovire in dogodke, ki včasih ovirajo najino pot, sva močna. Najina ljubezen je močna. Nič je ne more uničiti.

Ljubim te. Kot še nikoli in nikogar. kot še NIKOGAR. Rada sem tvoja ljubica.

Hja, res fenomenalno leto. Komaj čakam, da se odvije novo. Novo leto. Novo poglavje v najinem popotovanju.

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Blog Arijke | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |