Blog Arijke

Blog (naravne) blondinke

Ostra bolečina, žvenket vsakega delčka posebej

Zapisano pod: dilema dneva — mojcka ob 22:06, 19.10.2008

Ljubezen naj bi bila najmočnejša vez med dvema osebama, osebi sta stebra ljubezni, neomajna in večna. Ampak… če blažja sapica zapihlja, jo lahko stre, v njeni kali, vrže na ostre čeri, da zažvenketa. Potem pa mine precej časa, da po vesoljnem svetu pobereš delčke in jih poskusiš vsaj približno sestaviti. Čeri so lahko tudi zlobna natolcevanja “naključno mimoidočih”, ki se skrijejo pod psevdonim in pošljejo mail. Tresk bum bam. Žvenket doni. Že slišim vpitje, da to pač ni mogoče, če je ljubezen iskrena in vlada zaupanje, da se je moč upreti takim sunkom vetra, ki se zaletava v stebre. Da se upreš in z vso silo boriš, utrjuješ temelje… in dejstvo, da vsaka izkušnja jača, da kar nas ne ubije, nas naredi močnejše. Pa tudi pametnejše?

Ne glede na uporabljeno lepilo nikoli ni več isto. Lahko je drugače. Pa sta stebra močnejša? Odporna na tornado?  So trenutki lepega vremena vredni predajanja in uživanja v strasti, če pa je na obzorju neprestano grozeč vihar? Enkrat je to Joe, drugič pa El Nino. Ne glede na način zidave.

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Blog Arijke | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |