Blog Arijke

Blog (naravne) blondinke

Kako naj prižgem iskrico?

Zapisano pod: Ljubezen, dilema dneva — mojcka ob 19:48, 7.02.2008

Alfa samec in alfa samicka. Idealna kombinacija.  Povohala sva se že dolgo nazaj, takrat še vsak vezan na svojo stran. Iskrilo se je, to pa je bilo tudi vse. Kar nekaj dežja je medtem padlo na naš ljubi planet do ponovnega snidenja. On še vedno srečno ‘poročen’, jaz pa ravno v razhajanju. Privlačila sem ga, tudi meni je bil skrivnosten. Naslednje srečanje se dogodi na nočnem žuru ob jezeru. Ne, on ima punco, “tace proč”. Sem pa tja sva se ujela na messengerju, rekla kakšno o alfa rasi in napornem poslanstvu. S punco sta se razšla, tudi jaz sem se nekako pobrala, ko so se stiki dogajali bolj pogosto, vse več sva si zaupala. Leteli so smsi, večerja, nočna vožnja z avtom, prvi poljub. Ima vse, kar naj bi moj moški imel. Sploh ne vem, kje naj začnem naštevati. Je sposoben, zabaven, z močnim čutom varovanja svoje princeske, pozoren, daleč od ‘maminega sinka’ (samostojen, predvsem glede gospodinjskih opravil). Deli sanje o avtu z menoj. :) Meni pa nekaj manjka. Kemija, živalska privlačnost, zaljubljenost? Ko sem bila v tujini, sem ga pogrešala, sedaj pa, ko sem doma, mi ni do tega, da bi bila skupaj, pa čeprav so redki trenutki, ko je prost. Zakaj si ne pustim možnosti, da bi bila srečna? Zakaj je nedosegljivo tako mamljivo? Nisem želela dajati upanja za naju, dokler nisem pospravila svojega podstrešja in se prepričala, da sem pripravljena iti dalje. Pravzaprav se je on splazil skozi moje utrdbe k meni. Kar naenkrat. Jaz sem pa zbegana. Bi. Pa ne bi. Pa bi poskusila, vendar… želim biti odkrita, ne želim se igrati z njimi in ga izkoristiti za eno noč. Seveda mi godi njegova pozornost. Toda… Jaz je ne zmorem vračati v enaki meri. Želim, da ko se zgodi, da si oba to neustavljivo želiva. Ampak jaz… Vem, na silo pač ne gre. Če to ni to, potem to res ni to. Pa brez razloga. Ni razložljivo. Da bi obstajala vsaj kakšna stvar, ki bi me odbijala, pa je ni. Nope. Nada. Niente. Vse lastnosti princa na belem konju ima. Samo želim si lahko takega partnerja. Mislim, da v partnerstvu mora biti zaljubljenost. Neka nora živalska privlačnost.

Če bi le poznala recept ali čarobno paličico, s katero bi zamahnila in si zaželela iskrico v meni. Kje najdem ta ogenj?

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev »

69

avtor Nejc & Nina

9.02.2008 @ 09:13

Aloha!

Morva rect da mas zelo zanimiv blog in ga bereva ze od zacetka. A mogoce uporablas MSN? No ce se ti da poslji kak mail na ninanejc@gmail.com oz. tvoj MSN naslov :)

LP Nejc in Nina

74
akvarij

avtor akvarij

12.02.2008 @ 14:27

Iskrice in nato ognja ne moreš umetno zanetiti. Je ali pa ni!
Tako mislim jaz.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Blog Arijke | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |