Blog Arijke

Blog (naravne) blondinke

Avdicija

Zapisano pod: Aktualno, Ljubezen, dilema dneva — mojcka ob 18:28, 16.01.2008

Navsezgodej zjutraj1 , ko se še niti braniti ne morem, slišim dilemo dneva. Zakaj si pa ti samska, saj si prijazna, pametna in simpatična? Nekaj RES mora biti narobe s tabo. Očitno je z mano res nemogoče živeti, saj sem “zajebana”, nemogoče se je pogovoriti z menoj, sem lenivec brez primere, sploh pa nisem blond, vitkega stasa, renčim na vsakogar, ki se mi približa, pa vzbujam strah osebam, ki poskušajo priti bližje meni.

Tako sem na messenger prilepila sporočilo: “…’lepa’, prijazna, samska…”. Kljub jutranji uri se je usul plaz sporočil, kaj mi dogaja, če je to klic iz obupa, pa da manjka telefonska številka zraven. Takoj je padla ideja, da bi lahko poleg celovite kampanje z oglasom, letaki, lastno spletno stranjo priredila avdicijo in rešila problem lepega, prijaznega in samskega dekleta. V hipu sem si omislila tajnika, ki bo prebiral prijave in organiziral posamezne termine. Hec mora biti. Tako smo se fino nasmejali in se posvetili delovnim nalogam.

Čez nekaj ur prileti prva prijava na avdicijo, s podrobnim opisom lastnosti. Prvi del je vseboval splošne podatke o kandidatu, kot so ime, datum rojstva, naslov, vedenjske posebnosti. Dodani so še zdravstveni podatki (ni alergičen na zdravila, niti ne na strupe insektov, na prehrambene alergene, nima kroničnih bolezni, niti ne akutnih težav, je redno cepljen, ni poškodovan, niti redno ne jemlje zdravil). V zaključku pa napiše, da so navedeni podatki zavarovani na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov. Si me predstavljaš? Začnem brati in se začnem tako glasno krohotati, da je še tajnica prišla pogledati, če je vse v redu z mano. Umrla sem od smeha. Izvirno! K sreči ta osebe ne ve natančno, kje delam, sicer bi mi kurir ali pa hitra pošta dostavila osebno. Kap bi me, če bi se to dejansko zgodilo.

V današnjem horoskopu mi piše, da me bodo presenetila čudna ljubezenska sporočila. Ha! Morda je pa dejansko kaj oprijemljivejšega v teh rečeh… :)

Hitim. Pripraviti kriterije za avdicijo. In pregledati še morebitne ostale prijave. :)

  1. tisti, ki me poznajo, vedo, da se ne zbudim do 11. ure, pa čeprav hodim naokrog odprtih oči []
  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. TrackBack URL

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 

Blog Blog Arijke | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |